Prvak u efikasnosti 2017

STILL RX 70 2,0 - 3,5 t sa produženom garancijom

Efikasniji nego ikada pre – STILL RX 70-20/35.

Sigurni smo – model RX 70-20/35 je naš prvak u efikasnosti kod viljuškara sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem.

Ruku na srce! Profitirajte od ovog obećanja za garanciju.

Za kompletan pogonski trakt* dajemo vam produženje garancije na 3 godine.

Akcija važi do 31.05.2018.

Informacije o RX 70 20/35 sa produženjem garancije

Stručni savetnik vam lično stoji na raspolaganju.

Zašto je naš RX 70 20/35 bolji nego ikada pre:

STILL RX 70-20/35 postavlja nova merila. Osim novog, modernog dizajna, RX 70-20/35 je atraktivan kompletan paket sa mnogim poboljšanjima:

  • Poboljšanje performanse: Optimizovanim korišćenjem hibridne energije.
  • Od sada i kao vozilo od 2 tone: sa LSP 600.
  • Optimizacija vožnje: Veće osovinsko rastojanje za bolju stabilnost pri vožnji.
  • Novi komunikacioni interfejsi: Radio sa USB i Bluetooth hands-free uređajem.


RX 70-20/35 je već godinama prvak u efikasnosti kod viljuškara sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Sa potrošnjom goriva od samo 2,5 litre na čas rada, on je najštedljiviji i ekološki najprihvatljiviji viljuškar svoje klase.

Osim hibridne tehnologije, i dokazana hidraulična pumpa znatno doprinosi smanjenju potrošnje goriva. Individualno podesivo ponašanje pri vožnji i dizanju dodatno omogućava individualno prilagođavanje dotičnim uslovima upotrebe. Inteligentan, efikasan i ekološki - takav je RX 70.

RX 70 je kao stvoren za brz i okretan transport robe na otvorenom. Pri tome ni teški i promenljivi vremenski uslovi ne predstavljaju nikakav problem – vozač je dobro zaštićen zahvaljujući prostranoj kabini.

Snažan tip – preko 10 godina na samom vrhu

RX 70-20/35 nosivosti od 2,0 do 3,5 tone na jedinstveni način kombinuje snagu, preciznost, ergonomiju, kompaktnost, bezbednost i ekološku odgovornost:

  • Dizelsko-električni pogon sa hibridnom tehnologijom: Spajanjem motora sa unutrašnjim sagorevanjem i električnog motora za vožnju, RX 70 je sa svojom potrošnjom od samo 2,5 l/čas rada (novo prema VDI 2198) svetski broj jedan u pogledu štedljivosti. Istovremeno kombinuje prednosti snažnog motora sa unutrašnjim sagorevanjem i preciznost elektroviljuškara. Rezultat: snažan, precizan i energetski efikasan rad.
  • Posebno stabilna vožnja: Zahvaljujući niskom težištu vozila, sigurnost je serijski obezbeđena već sama po sebi.
  • Izuzetno dobri uslovi vidljivosti: Kod pobednika prema ADAC postupku testiranja svaki detalj je osmišljen do kraja: visoko vetrobransko staklo, nisko postavljene armature, podizni sklop sa slobodnim pogledom i veliki prozori na zaštitnom krovu vozača.
  • Kompaktan, okretan i snažan: Zahvaljujući kratkom zadnjem tegu, kompaktnoj konstrukciji i direktnom upravljanju, RX 70 se kreće bezbedno i efikasno čak i u skučenom prostoru.
  • Modus efikasnosti Blue-Q: ušteda energije do 10 odsto jednim pritiskom dugmeta.

STILL 360° experience


Molimo Vas, pronađite detalje vezano za novi RX70-20/35 na našim stranicama proizvoda.
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Ubrajaju se: motor za vožnju, reduktor sa diferencijalom i zupčanikom, pogonska osovina, generator, pretvarač frekvencije, pretvarač struje i modul snage. Maks. 3.000 „efikasnih” časova rada (vožnja i dizanje). Akcija važi do 31.05.2018.