Servis

Tipično za STILL

Kada je neko toliko dugo u ovom poslu kao mi, onda se dobro zna šta čini saradnju sa nama uspešnom i posebnom: naše servisne usluge!

To je jedna posebna usluga našeg preduzeća, koja se kod servisiranja za vas isplati – ona se usmerava sasvim prema Vašim zahtevima, individualno i fleksibilno.

Vi odredjujete koju od naših usluga želite uzeti: popravka, tehnički pregled, održavanje, Full servis, obuka vozača i osiguranje mašina. STILL samo u Evropi raspolaže sa čitavom mrežom manjih fabrika, servisnih radionica, skladišta rezervnih delova i punktova za iznajmljivanje, sa preko dve hiljade servisnih tehničara. Samo u Nemačkoj, oko 750 službenih vozila svakodnevno je na terenu, što predstavlja da smo uvek u blizini našeg klijenta. Stoga, STILL serviseri nisu bez razloga među najboljima širom sveta. Tako je, na primer naš specijalni dijagnostički sistem kod popravke viljuškara, prosto bez konkurencije.


STILLReport

STILLReport

sa STILL-om do više transparentnosti u voznom parku...

STILLReport

Popravka

Popravka

STILL je razvio specijani dijagnostički sistem (uključujući uz to i tehniku dijagnostikovanja kvarova) pomoću kojeg je vreme provere kod traženja greške na viljuškaru, drastično smanjeno.

Popravka

Održavanje

Održavanje

Svejedno da li je vozni sklop, pogonski deo ili portal za podizanje tereta - svaki sastavni mehanički ili tehnički deo viljuškara, mora perfektno da funkcioniše.

Održavanje

Full Servis - Kompletan servis

Full Servis

I još jedna interesantna, STILL ponuda: mi Vam svakako nudimo, po posebno povoljnim uslovima specijalne kompletne servisne ugovore...

Full Servis

Obuka rukovaoca

Obuka rukovaoca

Šta vredi najnovija tehnika, ako se njom ne rukuje optimalno? Samo onaj koji perfektno savlada svoju radnu mašinu, može da radi efektivno i pre svega sigurno.

Obuka rukovaoca

Osiguranje mašina

Osiguranje mašina

Sa STILL nemate finansijskih iznenadjenja kod posebnih situacija. Osiguranje mašina štiti...

Osiguranje mašina