Intralogistički sistemi

Upravljajte inteligentnije, radite efikasnije

Ne postoji jednostavno rešenje za složene probleme. Na prvi pogled, interakcija procesa u unutrašnjoj logistici sa velikim brojem povezanih sistema otežava optimizaciju procesa u skladištu. Međutim, za nas upravo ova kombinacija povezanih procesa jeste idealna osnova da se iskoristi pun potencijal.

Naši skladišni viljuškari, proizvodi i usluge su međusobno usklađeni na način da možemo da ponudimo sveobuhvatno, prilagođeno i izuzetno fleksibilno rešenje. Iznad svega, sve komponente su dovoljno fleksibilne da se savršeno prilagode postojećim strukturama i sistemima.


Konsultacije o unutrašnjoj logistici

Aktivno oblikujemo budućnost unutrašnje logistike naših kupaca - od ciljno orijentisanog konsultovanja do implementacije.

Ciljno orijentisano rešenje za vaše izazove

STILL se sa ponosom može osvrnuti na gotovo 100 godina iskustva u oblasti skladišne tehnologije, unutrašnje logistike i proizvodnje viljuškara. Mi smo eksperti u oblasti unutrašnje logistike, originalni tvorci i pioniri, i aktivno oblikujemo budućnost unutrašnje logistike za naše kupce - od ciljno orijentisanih konsultacija do implementacije. Konkretno, mi samo predlažemo rešenja za koja smo sigurni da ćemo biti u mogućnosti da ih implementiramo i koja će nastaviti da funkcionišu u budućnosti. Da bismo to osigurali, mi obilazimo naše kupce u skladištima i proizvodnim pogonima i na licu mesta, direktno razgovaramo sa zaposlenima i pažljivo analiziramo sve relevantne činioce procesa.

 

Ovako mi radimo

Prikupljanje podataka

Izvanredna analiza se uglavnom zasniva na kvalitetnim bazama podataka.

Analiziranje

Koristimo tehnike kao što su grupisanje, sortiranje, komprimovanje i filtriranje za dobijanje logističkih nalaza koristeći pripremljene podatke; ovo predstavlja osnovu za planiranje.

Optimizacija

Koristimo tehnike kao što su grupisanje, sortiranje, komprimovanje i filtriranje za dobijanje logističkih nalaza koristeći pripremljene podatke; ovo predstavlja osnovu za planiranje.

Koncept rešenja

Naš cilj je da smanjimo troškove transporta, skladištenja i rukovanja.

Da li ste spremni za konsultacije o unutrašnjoj logistici?

Contact

Our consultants will be happy to answer your questions.
Pozdrav*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Regalni sistemi

STILL regalni sistemi su osnovna komponenta inteligentne unutrašnje logistike. Visoka efikasnost najbolje se postiže efikasnim rasporedom u skladištu.

STILL regalni sistemi, osnovna komponenta inteligentne unutrašnje logistike.

Visoka efikasnost najbolje se postiže efikasnim rasporedom u skladištu. Kao dobavljač kompletnog asortimana STILL vam nudi širok spektar industrijskih regalnih sistema, uključujući statičke sisteme kao što su paletni, drive-in ili konzolni regalni sistemi i dinamičke sisteme npr. vožnja kroz regale koji mogu da se pomeraju, kao i pokretne platforme.

Naši regalni sistemi

Paletni regali

Promenljiv u onoj meri kolike su i vaše potrebe.

Drive-in i drive-through regali

Za kompaktno skladištenje.

Shuttle paletni sistemi

Za maksimalnu brzinu protoka.

Konzolni regali

Uredno i lako skladištenje glomazne robe.

Pokretni regali

Maksimalna gustina na malom prostoru.

Police

Rešenje za nespakovanu i sitnu robu.

Platforma

Efikasna i prilagodljiva upotreba visokih građevinskih prostora.

Inspekcija regala

Redovne inspekcije regala sprečavaju pojavu nezgoda.

Da li ste spremni za novi regalni sistem?

Contact

Our consultants will be happy to answer your questions.
Pozdrav*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Automatizovani sistemi

Iskoristite STILL sisteme automatizacije i optimizujte svoje interne logističke procese uz dodatnu sigurnost, izvrsnost procesa, dostupnost i ekonomsku izvodljivost.

Zahvaljujući svom sveobuhvatnom asortimanu proizvoda STILL iGo pomaže u automatizovanju skoro celokupnog protoka robe u skladištu, bez obzira da li je tek novoformirano ili se već koristi. Paleta rešenja i mogućnosti proširenja omogućavaju ne samo prema vašoj potrebi skrojena poboljšanja postojećih uslova kao što su uski ili široki prolazi, već i potpunu automatizaciju vertikalnog i horizontalnog transporta. Automatizovana STILL vozila pokrivaju celokupni protok robe u skladištu - od prijema robe do konačne isporuke ka vašim partnerima.

iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 prati opratera sve vreme tokom radnog ciklusa i može da se pomeri na prvu ili drugu paletnu poziciju po želji. Viljuškar uvek omogućava operateru da odlazi ispred njega i autonomno održava razdaljinu od najmanje 50 cm od regala ili pozicije palete. Budući da autonomna pomoć preuzima kontrolu nad vožnjom i upravljanjem, operater se može u potpunosti usredsrediti na zadati posao koji obavlja. To dovodi do značajnog povećanja performansi u prikupljanju robe i izbegava se greška u odabiru. Bezbednost je osigurana senzorima za praćenje kretanja, koji mogu da razlikuju operatera, druge radnike i prepreke.

iGo sistemi

Različiti tipovi skladištenja zahtevaju posebna rešenja. iGo sistemi vam nude savršeno prilagođenu kombinaciju različitih serijskih vozila i odgovarajuću tehnologiju, uključujući ugradnju svih potrebnih komponenata. Za analizu, planiranje i implementaciju oslanjajte se na automatizaciju zasnovanu na potrebama i krajnju efikasnost odabirom optimalno podešenih tehnologija. Različite vrste navigacije omogućavaju samostalno kretanje vozila kroz skladište. U isto vreme, uvek ste fleksibilni, jer svi viljuškari mogu ručno da se upravljaju u bilo kom trenutku.

Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MMS Upravljanje tokovima robe i podataka

Savršeno skrojeno za kompleksne zahteve

Koristite STILL sistem upravljanja skladištem (WMS) da biste kontrolisali i evidentirali svako pomeranje robe u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu robe na skladištu i prikupljanje robe, kao i planiranje izlaza robe i otpremu. U tim procesima se uzimaju u obzir sve informacije poput podataka o transporteru i informacije o broju serije artikla, najboljeg datuma i serijskog broja, i odgovarajućih strategija skladištenja kako bi se roba obezbedila pravovremeno, u skladu sa zahtevom, i kako bi se najbolje iskoristio prostor unutar magacina. Pored svega ovoga, sistem omogućava upravljanje pražnjenjem i godišnjim ili stalnim preuzimanjem robe sa zaliha.

MMS Sistem za upravljanje zalihama

Koristite STILL sistem upravljanja skladištem (WMS) da biste kontrolisali i evidentirali svako pomeranje robe u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu robe na skladištu i prikupljanje robe, kao i planiranje izlaza robe i otpremu.