Intralogistički sistemi

Upravljajte inteligentnije, radite efikasnije

Ne postoji jednostavno rešenje za složene probleme. Na prvi pogled, interakcija procesa u unutrašnjoj logistici sa velikim brojem povezanih sistema otežava optimizaciju procesa u skladištu. Međutim, za nas upravo ova kombinacija povezanih procesa jeste idealna osnova da se iskoristi pun potencijal.

Naši skladišni viljuškari, proizvodi i usluge su međusobno usklađeni na način da možemo da ponudimo sveobuhvatno, prilagođeno i izuzetno fleksibilno rešenje. Iznad svega, sve komponente su dovoljno fleksibilne da se savršeno prilagode postojećim strukturama i sistemima.


Konsultacije o unutrašnjoj logistici

Aktivno oblikujemo budućnost unutrašnje logistike naših kupaca - od ciljno orijentisanog konsultovanja do implementacije.

Ciljno orijentisano rešenje za vaše izazove

STILL se sa ponosom može osvrnuti na gotovo 100 godina iskustva u oblasti skladišne tehnologije, unutrašnje logistike i proizvodnje viljuškara. Mi smo eksperti u oblasti unutrašnje logistike, originalni tvorci i pioniri, i aktivno oblikujemo budućnost unutrašnje logistike za naše kupce - od ciljno orijentisanih konsultacija do implementacije. Konkretno, mi samo predlažemo rešenja za koja smo sigurni da ćemo biti u mogućnosti da ih implementiramo i koja će nastaviti da funkcionišu u budućnosti. Da bismo to osigurali, mi obilazimo naše kupce u skladištima i proizvodnim pogonima i na licu mesta, direktno razgovaramo sa zaposlenima i pažljivo analiziramo sve relevantne činioce procesa.

 

Ovako mi radimo

Prikupljanje podataka

Izvanredna analiza se uglavnom zasniva na kvalitetnim bazama podataka.

Analiziranje

Koristimo tehnike kao što su grupisanje, sortiranje, komprimovanje i filtriranje za dobijanje logističkih nalaza koristeći pripremljene podatke; ovo predstavlja osnovu za planiranje.

Optimizacija

Koristimo tehnike kao što su grupisanje, sortiranje, komprimovanje i filtriranje za dobijanje logističkih nalaza koristeći pripremljene podatke; ovo predstavlja osnovu za planiranje.

Koncept rešenja

Naš cilj je da smanjimo troškove transporta, skladištenja i rukovanja.

Da li ste spremni za konsultacije o unutrašnjoj logistici?

  • Data Sheet Intralogistic Consultancy PDF, 1 MB Download

Kontakt

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Regalni sistemi

STILL regalni sistemi su osnovna komponenta inteligentne unutrašnje logistike. Visoka efikasnost najbolje se postiže efikasnim rasporedom u skladištu.

STILL regalni sistemi, osnovna komponenta inteligentne unutrašnje logistike.

Visoka efikasnost najbolje se postiže efikasnim rasporedom u skladištu. Kao dobavljač kompletnog asortimana STILL vam nudi širok spektar industrijskih regalnih sistema, uključujući statičke sisteme kao što su paletni, drive-in ili konzolni regalni sistemi i dinamičke sisteme npr. vožnja kroz regale koji mogu da se pomeraju, kao i pokretne platforme.

Pokretni regali

Maksimalna gustina na malom prostoru.

Police

Rešenje za nespakovanu i sitnu robu.

Platforma

Efikasna i prilagodljiva upotreba visokih građevinskih prostora.

Inspekcija regala

Redovne inspekcije regala sprečavaju pojavu nezgoda.

Naši regalni sistemi

Paletni regali

Promenljiv u onoj meri kolike su i vaše potrebe.

Drive-in i drive-through regali

Za kompaktno skladištenje.

Shuttle paletni sistemi

Za maksimalnu brzinu protoka.

Konzolni regali

Uredno i lako skladištenje glomazne robe.

Da li ste spremni za novi regalni sistem?

Kontakt

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automatizovani sistemi

Iskoristite STILL sisteme automatizacije i optimizujte svoje interne logističke procese uz dodatnu sigurnost, izvrsnost procesa, dostupnost i ekonomsku izvodljivost.

Zahvaljujući svom sveobuhvatnom asortimanu proizvoda STILL iGo pomaže u automatizovanju skoro celokupnog protoka robe u skladištu, bez obzira da li je tek novoformirano ili se već koristi. Paleta rešenja i mogućnosti proširenja omogućavaju ne samo prema vašoj potrebi skrojena poboljšanja postojećih uslova kao što su uski ili široki prolazi, već i potpunu automatizaciju vertikalnog i horizontalnog transporta. Automatizovana STILL vozila pokrivaju celokupni protok robe u skladištu - od prijema robe do konačne isporuke ka vašim partnerima.

iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 prati opratera sve vreme tokom radnog ciklusa i može da se pomeri na prvu ili drugu paletnu poziciju po želji. Viljuškar uvek omogućava operateru da odlazi ispred njega i autonomno održava razdaljinu od najmanje 50 cm od regala ili pozicije palete. Budući da autonomna pomoć preuzima kontrolu nad vožnjom i upravljanjem, operater se može u potpunosti usredsrediti na zadati posao koji obavlja. To dovodi do značajnog povećanja performansi u prikupljanju robe i izbegava se greška u odabiru. Bezbednost je osigurana senzorima za praćenje kretanja, koji mogu da razlikuju operatera, druge radnike i prepreke.

iGo sistemi

Različiti tipovi skladištenja zahtevaju posebna rešenja. iGo sistemi vam nude savršeno prilagođenu kombinaciju različitih serijskih vozila i odgovarajuću tehnologiju, uključujući ugradnju svih potrebnih komponenata. Za analizu, planiranje i implementaciju oslanjajte se na automatizaciju zasnovanu na potrebama i krajnju efikasnost odabirom optimalno podešenih tehnologija. Različite vrste navigacije omogućavaju samostalno kretanje vozila kroz skladište. U isto vreme, uvek ste fleksibilni, jer svi viljuškari mogu ručno da se upravljaju u bilo kom trenutku.


Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

MMS Upravljanje tokovima robe i podataka

Savršeno skrojeno za kompleksne zahteve

Koristite STILL sistem upravljanja skladištem (WMS) da biste kontrolisali i evidentirali svako pomeranje robe u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu robe na skladištu i prikupljanje robe, kao i planiranje izlaza robe i otpremu. U tim procesima se uzimaju u obzir sve informacije poput podataka o transporteru i informacije o broju serije artikla, najboljeg datuma i serijskog broja, i odgovarajućih strategija skladištenja kako bi se roba obezbedila pravovremeno, u skladu sa zahtevom, i kako bi se najbolje iskoristio prostor unutar magacina. Pored svega ovoga, sistem omogućava upravljanje pražnjenjem i godišnjim ili stalnim preuzimanjem robe sa zaliha.

MMS Sistem za upravljanje zalihama

Koristite STILL sistem upravljanja skladištem (WMS) da biste kontrolisali i evidentirali svako pomeranje robe u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu robe na skladištu i prikupljanje robe, kao i planiranje izlaza robe i otpremu.

MMS Sistem za kontrolu transporta i viljuškara

Sistem za upravljanja transportom/viljuškarima (TCS) kontroliše kretanje viljuškara u skladištu uzimajući u obzir različite kriterijume.

MMS Informacioni sistem

STILL MMS informacioni sistem informiše vas o svim relevantnim podacima, kao što su status tekućih porudžbina ili pojedinačnih artikala.

MMS Hardver

U kontekstu STILL sistema za upravljanja tokovima robe, pojam hardver odnosi se na sve komponente koje formiraju sistem zajedno sa softverom.

Inteligentna sistemska arhitektura

Podređeni i nadređeni sistemi, kao što su ERP sistemi za transportere, pokretne regale i druge hardverske komponente, mogu se lako integrisati u STILL MMS.

Da li ste spremni za MMS sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Upravljanje flotom

Optimizacija vaše flote

Uvek je važno imati sveobuhvatan pogled; posebno kad su veće flote u pitanju. STILL vam može pomoći u praćenju flote i nudi dugoročno rešenje za upravljanje flotom. Što je flota opsežnija, starija ili raznovrsnija, to je veći i potencijal za njenu optimizaciju; kao što je želja da se izvrši outsourcing ili njegovo upravljanje, tako da se možete posvetiti izazovima u vođenju vašeg posla. Rešenje: STILL FleetManager sistem.

Osnovni ciljevi:

  • Racionalna modernizacija flote
  • Proračun uštede
  • Stvaranje individualnog koncepta za upravljanje flotom
  • Optimizacija flote
  • Optimizacija strukture flote i integracija horizontalnih transportera u tokovima robe

 

FleetManager 4.x

Korišćenjem STILL-ovog FleetManager™-a, određujete ko može da koristi koja vozila, beleže se informacije o rasporedu, nezgodama ili radnom opterećenju i iskorišćenju vozila.

Kosultacije o floti

STILL vam nudi dugoročno upravljanje flotom kroz preuzimanje vaše flote.

Spremni za novi sistem upravljanja flotom?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.