Intralogistički sistemi

Upravljajte inteligentnije, radite efikasnije

Ne postoji jednostavno rešenje za složene probleme. Na prvi pogled, interakcija procesa u unutrašnjoj logistici sa velikim brojem povezanih sistema otežava optimizaciju procesa u skladištu. Međutim, za nas upravo ova kombinacija povezanih procesa jeste idealna osnova da se iskoristi pun potencijal.

Naši skladišni viljuškari, proizvodi i usluge su međusobno usklađeni na način da možemo da ponudimo sveobuhvatno, prilagođeno i izuzetno fleksibilno rešenje. Iznad svega, sve komponente su dovoljno fleksibilne da se savršeno prilagode postojećim strukturama i sistemima.


Konsultacije o unutrašnjoj logistici

Aktivno oblikujemo budućnost unutrašnje logistike naših kupaca - od ciljno orijentisanog konsultovanja do implementacije.

Ciljno orijentisano rešenje za vaše izazove

STILL se sa ponosom može osvrnuti na gotovo 100 godina iskustva u oblasti skladišne tehnologije, unutrašnje logistike i proizvodnje viljuškara. Mi smo eksperti u oblasti unutrašnje logistike, originalni tvorci i pioniri, i aktivno oblikujemo budućnost unutrašnje logistike za naše kupce - od ciljno orijentisanih konsultacija do implementacije. Konkretno, mi samo predlažemo rešenja za koja smo sigurni da ćemo biti u mogućnosti da ih implementiramo i koja će nastaviti da funkcionišu u budućnosti. Da bismo to osigurali, mi obilazimo naše kupce u skladištima i proizvodnim pogonima i na licu mesta, direktno razgovaramo sa zaposlenima i pažljivo analiziramo sve relevantne činioce procesa.

 

Ovako mi radimo

Prikupljanje podataka

Izvanredna analiza se uglavnom zasniva na kvalitetnim bazama podataka.

Analiziranje

Koristimo tehnike kao što su grupisanje, sortiranje, komprimovanje i filtriranje za dobijanje logističkih nalaza koristeći pripremljene podatke; ovo predstavlja osnovu za planiranje.

Optimizacija

Koristimo tehnike kao što su grupisanje, sortiranje, komprimovanje i filtriranje za dobijanje logističkih nalaza koristeći pripremljene podatke; ovo predstavlja osnovu za planiranje.

Koncept rešenja

Naš cilj je da smanjimo troškove transporta, skladištenja i rukovanja.

Da li ste spremni za konsultacije o unutrašnjoj logistici?

Kontakt

Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*

Regalni sistemi

STILL regalni sistemi su osnovna komponenta inteligentne unutrašnje logistike. Visoka efikasnost najbolje se postiže efikasnim rasporedom u skladištu.

STILL regalni sistemi, osnovna komponenta inteligentne unutrašnje logistike.

Visoka efikasnost najbolje se postiže efikasnim rasporedom u skladištu. Kao dobavljač kompletnog asortimana STILL vam nudi širok spektar industrijskih regalnih sistema, uključujući statičke sisteme kao što su paletni, drive-in ili konzolni regalni sistemi i dinamičke sisteme npr. vožnja kroz regale koji mogu da se pomeraju, kao i pokretne platforme.

Pokretni regali

Maksimalna gustina na malom prostoru.

Police

Rešenje za nespakovanu i sitnu robu.

Platforma

Efikasna i prilagodljiva upotreba visokih građevinskih prostora.

Inspekcija regala

Redovne inspekcije regala sprečavaju pojavu nezgoda.

Naši regalni sistemi

Paletni regali

Promenljiv u onoj meri kolike su i vaše potrebe.

Drive-in i drive-through regali

Za kompaktno skladištenje.

Shuttle paletni sistemi

Za maksimalnu brzinu protoka.

Konzolni regali

Uredno i lako skladištenje glomazne robe.

Da li ste spremni za novi regalni sistem?

Kontakt

Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*

Automatizovani sistemi

Iskoristite STILL sisteme automatizacije i optimizujte svoje interne logističke procese uz dodatnu sigurnost, izvrsnost procesa, dostupnost i ekonomsku izvodljivost.

Zahvaljujući svom sveobuhvatnom asortimanu proizvoda STILL iGo pomaže u automatizovanju skoro celokupnog protoka robe u skladištu, bez obzira da li je tek novoformirano ili se već koristi. Paleta rešenja i mogućnosti proširenja omogućavaju ne samo prema vašoj potrebi skrojena poboljšanja postojećih uslova kao što su uski ili široki prolazi, već i potpunu automatizaciju vertikalnog i horizontalnog transporta. Automatizovana STILL vozila pokrivaju celokupni protok robe u skladištu - od prijema robe do konačne isporuke ka vašim partnerima.

iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 prati opratera sve vreme tokom radnog ciklusa i može da se pomeri na prvu ili drugu paletnu poziciju po želji. Viljuškar uvek omogućava operateru da odlazi ispred njega i autonomno održava razdaljinu od najmanje 50 cm od regala ili pozicije palete. Budući da autonomna pomoć preuzima kontrolu nad vožnjom i upravljanjem, operater se može u potpunosti usredsrediti na zadati posao koji obavlja. To dovodi do značajnog povećanja performansi u prikupljanju robe i izbegava se greška u odabiru. Bezbednost je osigurana senzorima za praćenje kretanja, koji mogu da razlikuju operatera, druge radnike i prepreke.

iGo sistemi

Različiti tipovi skladištenja zahtevaju posebna rešenja. iGo sistemi vam nude savršeno prilagođenu kombinaciju različitih serijskih vozila i odgovarajuću tehnologiju, uključujući ugradnju svih potrebnih komponenata. Za analizu, planiranje i implementaciju oslanjajte se na automatizaciju zasnovanu na potrebama i krajnju efikasnost odabirom optimalno podešenih tehnologija. Različite vrste navigacije omogućavaju samostalno kretanje vozila kroz skladište. U isto vreme, uvek ste fleksibilni, jer svi viljuškari mogu ručno da se upravljaju u bilo kom trenutku.

Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*

MMS Upravljanje tokovima robe i podataka

Savršeno skrojeno za kompleksne zahteve

Koristite STILL sistem upravljanja skladištem (WMS) da biste kontrolisali i evidentirali svako pomeranje robe u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu robe na skladištu i prikupljanje robe, kao i planiranje izlaza robe i otpremu. U tim procesima se uzimaju u obzir sve informacije poput podataka o transporteru i informacije o broju serije artikla, najboljeg datuma i serijskog broja, i odgovarajućih strategija skladištenja kako bi se roba obezbedila pravovremeno, u skladu sa zahtevom, i kako bi se najbolje iskoristio prostor unutar magacina. Pored svega ovoga, sistem omogućava upravljanje pražnjenjem i godišnjim ili stalnim preuzimanjem robe sa zaliha.

MMS Sistem za upravljanje zalihama

Koristite STILL sistem upravljanja skladištem (WMS) da biste kontrolisali i evidentirali svako pomeranje robe u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu robe na skladištu i prikupljanje robe, kao i planiranje izlaza robe i otpremu.

MMS Sistem za kontrolu transporta i viljuškara

Sistem za upravljanja transportom/viljuškarima (TCS) kontroliše kretanje viljuškara u skladištu uzimajući u obzir različite kriterijume.

MMS Informacioni sistem

STILL MMS informacioni sistem informiše vas o svim relevantnim podacima, kao što su status tekućih porudžbina ili pojedinačnih artikala.

MMS Hardver

U kontekstu STILL sistema za upravljanja tokovima robe, pojam hardver odnosi se na sve komponente koje formiraju sistem zajedno sa softverom.

Inteligentna sistemska arhitektura

Podređeni i nadređeni sistemi, kao što su ERP sistemi za transportere, pokretne regale i druge hardverske komponente, mogu se lako integrisati u STILL MMS.

Da li ste spremni za MMS sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*

Upravljanje flotom

Optimizacija vaše flote

Uvek je važno imati sveobuhvatan pogled; posebno kad su veće flote u pitanju. STILL vam može pomoći u praćenju flote i nudi dugoročno rešenje za upravljanje flotom. Što je flota opsežnija, starija ili raznovrsnija, to je veći i potencijal za njenu optimizaciju; kao što je želja da se izvrši outsourcing ili njegovo upravljanje, tako da se možete posvetiti izazovima u vođenju vašeg posla. Rešenje: STILL FleetManager sistem.

Osnovni ciljevi:

  • Racionalna modernizacija flote
  • Proračun uštede
  • Stvaranje individualnog koncepta za upravljanje flotom
  • Optimizacija flote
  • Optimizacija strukture flote i integracija horizontalnih transportera u tokovima robe

 

FleetManager 4.x

Korišćenjem STILL-ovog FleetManager™-a, određujete ko može da koristi koja vozila, beleže se informacije o rasporedu, nezgodama ili radnom opterećenju i iskorišćenju vozila.

Kosultacije o floti

STILL vam nudi dugoročno upravljanje flotom kroz preuzimanje vaše flote.

Da li ste spremni za automatizovane sisteme?

Naši konsultanti će sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*