/products/Service/Safety/images/STILL_Service_Sicherheit.jpg

Sigurnosne provere

Prioritet u intralogistici

Oslanjanjajući se na nas da ćemo izvršiti sigurnosne provere na viljuškarima i regalima i da ćemo vam pružiti savremene sigurnosne tehnologije za vaš intralogistički sistem, proaktivano pristupate zaštiti vaših zaposlenih, robe i infrastrukture skladišta.

Sigurnost zaposlenih, mašina i sistema je ključna za vaš intralogistički sistem. STILL brine o rasporedu i primeni svih zakonski propisanih sigurnosnih provera za mašine, priključke, punjače, baterije i regale. Pored toga, nudimo vam različite inovativne sigurnosne tehnologije koju čine vizuelni sistemi upozoravanja, laserska navigaciona sredstva i sistemi kamera koje smo uključili u sigurnosne pakete kako bi povećali vašu sigurnost. STILL sigurnosna rešenja sprečavaju nastajanje šteta na robi i infrastrukturi u vašem magacinu i posledično tome pojavu troškova i zastoja u radu.

  • Naša najsavremenija sigurnosna tehnologija čini viljuškare još efikasnijim.
  • Naši fleksibilni paketi mogu da se kombinuju sa vašim specifičnim zahtevima
 
 
 
 
 
 
 
 

STILL svetla u upozoravajućim zonama

STILL svetla u upozoravajućim zonama emituju dva snopa, levo i desno od viljuškara kada je on uključen. Predstavljaju vizuelno sredstvo upozorenja za pešake i druge vozače koji se nalaze u neposrednoj blizini viljuškara. Pomoću mobilnog sigurnosnog osvetljenja, ovo vam omogućava da smanjite rizike povreda i sudara u prometnim radnim prostorima.

Podržavamo vozače sa širokim opsegom sistema za pomoć i podršku vozačima. Sistemi pružaju neophodne uslove za siguran, efikasan rad bez umaranja u svakom trenutku vožnje.

Na naknadnu ugradnju različitih bezbednosnih elemenata i specifično dizajniranih radnih priključaka. Naše mašine mogu da se prilagode svakoj situaciji bilo kada.


Preuzimanja

  • STILL servis brošura (engleski jezik) PDF, 2 MB Download
 

Kontaktirajte nas

Naši stručnjaci su vam uvek na raspolaganju da odgovore na sva pitanja o našem portfoliju proizvoda i usluga koje nudimo.

Popunite formular

Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pozovite konsultanta

Vaše direktne linije do naših stručnjaka

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Dodatne usluge

Opseg usluga servisa koje se savršeno uklapaju u vaše aktivnosti i operacije - od naloga za popravku do Full Service-a.