Skladišni viljuškari

Inovacije na svakom nivou.

STILL skladišni bočni viljuškari nisu izvanredni samo zbog svoje visine dizanja od 13 metara. Takođe, izuzetni su i zbog činjenice da su zahvaljujući ogromnim kapacitetima sposobni da podignu teret do 1000 kg do navedene visine, što je samo mali deo velikog mozaika dodatne vrednosti. 

Pored velike ekonomske opravdanosti, snažnog pogona i odličnih voznih karakteristika imaćete koristi i od mnogih jedinstvenih dodatnih funkcija koje su dostupne samo kod STILL skladišnih bočnih viljuškara. Ovo uključuje Aktivnu Stabilizaciju Tereta (ALS) zahvaljujući kojoj ćete moći da prenosite sledeći teret, dok ostali još čekaju da se njihov portal umiri. Vreme čekanja ispred regala je skraćeno do 80%! 

Takođe, dinamičan i neprimetan prelazak između segmenata portala je nešto što više nikada nećete želeti da propustite. Ovo je omogućeno uz pomoć optičkog sistema za merenje visine, koji takođe omogućava i automatski preselektovani izbor visine dizanja ili preciznu indikaciju trenutne visine dizanja na digitalnom displeju. Ako vam je potrebno da prenosite dugačak i glomazan teret, jako brzo ćete uočiti prednosti modela FM-4W koji omogućava kretanje u svim pravcima. FM-X SE sa svojim Superelastičnim gumama pružiće vašem unutrašnjem i spoljašnjem utovaru dodatnu vrednost.

  • up to 13.000 mm
  • up to 2.500 kg
  • up to 9650 mm
  • up to 2500 kg
Osnovni kamion Tip aplikacije Specijalno / Prilog
FM Fixed Platform Reach Mast Truck
C Classic Application
X X-cellence Application
SE Superelastic Tyres
4W Four Way Direction

Downloads

Contact

For further information please contact our consultants.

+381 11 30 76 636

Request to: Skladišni viljuškari

Please fill out the form below. We will get back at you as soon as possible.

Salutation*