Dizel i gasni viljuškari

Sve je pokriveno.

Snažan, efikasan, sa niskom emisijom gasova. Opremljeni najsavremenijom tehnologijom motora, STILL RX 70 dizel i gasni viljuškari pružaju čist učinak u svakoj situaciji. Doslovno mislimo kada to kažemo: Svi modeli su daleko ispod zahtevanog nivoa emisije štetnih gasova, čak i bez filtera za izduvne gasove. Obezbeđuju najbolje moguće performanse u bilo kojoj klasi nosivosti, od kompaktnih do velikih modela. STILL dizel i gasni viljuškari imaju podjednake performanse kako na neravnim terenima na otvorenom, tako i u teškim uslovima rada u zatvorenom prostoru. Zahvaljujući potpuno zaptivenim komponentama uvek su spremni, čak i u prašnjavim ili vlažnim okruženjima. Dizel modeli predstavljaju ekonomičan izbor u pogledu potrošnje: Potrebno im je do 17% manje goriva nego njihovim najboljim konkurentima. Savršena interakcija između čoveka i mašine, zasnovana na dobro osmišljenoj ergonomiji: Sedišta prilagođena leđima rukovaoca, veliki stepenici za pristup i prostrane kabine obećavaju udoban rad.

 • 7390 mm
 • 3500 kg
 • 7180 mm
 • 5000 kg
 • 8670 mm
 • 8000 kg
 • 6000 mm
 • 2000 kg
 • 17 km/h
 • 6000 mm
 • 3500 kg
 • 17 km/h
 • 6000 mm
 • 5000 kg
 • 24 km/h
 • 7000 mm
 • 18000 kg
 • 30 km/h
Osnovni kamion Tip aplikacije Operativno područje
R Counterbalanced Rider Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
70 Outdoor LPG/Diesel Transport

RCD / RCG serija - dizel i LPG viljuškari predstavljaju izuzetan odnos kvaliteta i cene.

RCD/RCG serija sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem (Dizel i Gas) su robusni i efikasni viljuškari dostupni u 3 klase nosivosti, od 1.6 do 5.0 tona: RCD/RCG 15-20, 25-35 i 40-50. Dve linije proizvoda su rezultat želje dizajnera da minimalizuju troškove kupovine viljuškara uz očuvanje karakteristične pouzdanosti i snage povezane sa STILL brendom. Stoga ih karakteriše prvenstveno dobar kvalitet praćen relativno niskim inicijalnim troškovima ulaganja.

LPG i RCD dizel viljuškari serije RCG imaju visoke ocene i sa ergonomske tačke gledišta. Udobnost rukovaoca obezbeđena je hidrauličnim polugama u blizini sedišta i podesivim stubom upravljača. Podstavljena kabina apsorbuje vibracije prilikom kretanja po neravnom terenu. Dizajn - sa niskom kontrolnom tablom, velikim prozorima i uskim portalom - u kombinaciji sa preglednim zaštitnim ramom i visokokvalitetnim standardnim osvetljenjem, viljuškar pruža odličnu sveobuhvatnu vidljivost. Dizel i LPG viljuškari serije RCD/RCG su dostupni sa različitim dužinama viljuški i opcijama portala. Visoka radna nosivost i snaga motora zaokružuju modele, što rezultira višenamenskim, i isplativim rešenjem za sve primene u ovoj klasi viljuškara.

RX 70 serija -program hibridnih viljuškara nosivosti od 1,6 do 8 tona

Gasni i dizel viljuškari serije RX70 20-35 nosivosti 3.5t su bili prvi modeli sa hibridnim pogonom na tržištu intralogistike. Rešenje je zatim preneto i na celokupnu serju RX 70 sa maksimalnom nominalnom nosivošću od 1,6 do 8 t. Pogon koji koristi kombinaciju unutrašnjeg sagorevanja sa električnim, omogućava postizanje vrhunske efikasnosti kao i direktno smanjenje potrošnje goriva. Ova vrsta pogona obezbedjuje niže operativne troškove, smanjenje učestalosti dopunjavanja goriva i uštedu vremena. Dizel viljuškar RX70 20-35 hybrid opremljen je snažnim gasnim ili dizel motorom i dva elektromotora - po jedan na svakom pogonskom točku. Zahvaljujući savršenoj interakciji tehnologije sagorevanja i električne tehnologije, viljuškar troši od 2,4 litra goriva (prema EN 16796), što donosi značajne uštede i omogućava optimizaciju troškova u procesu upravljanja voznim parkom. Perjanica STILL ponude je dizel viljuškar dostupan u četiri klase nosivosti 1.6 – 2.0; 2.0 – 3.5; 4.0 – 5.0 i 6.0 – 8.0 t. Zahvaljujući raznovrsnom izboru opreme, viljuškari su spremni za rad kako na gradilištima, tako i kod dobavljača građevinskog materijala, u brodogradilištima, u metaloprerađivačkoj i drvoprerađivačkoj industriji, kao i u transportu i logistici preduzeća. Kompaktna struktura viljuškara, precizna kontrola upravljanja i podizanja, čine manevrisanje bilo kojim RX 70 IC viljuškarom jedinstvenim, jednostavnim i zabavnim. Udobna kabina i razrađen koncept lakog upravljanja omogućavaju sprečavanje zamora rukovaoca i povećanje bezbednosti u radu.

Kontakt

Za dodatne informacije kontaktirajte naše konsultante.

+381 11 30 76 636

Upit za Dizel i LP Gas viljuškari nosivosti 1.6 do 8.0t

Popunite formu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.