Vučne prikolice

STILL LiftRunner®

STILL Vučne prikolice postavljaju novi standard u efikasnosti. Oni mogu da učine snabdevanje proizvodnje neverovatno tečnim. Neka vaši proizvodni pogoni osete benefit pouzdanih i precizno kreiranih sekvenci za prevoz tereta. Precizno kreiranje je proizvod optimalne kombinacije električnih tegljača sa našim LiftRunner sistemom.

Ovaj patentirani sistem za transport i prihvatanje kolica svih vrsta, rezultira maksimalnom fleksibilnošću, jedinstvenim komforom za operatera i najmanjim otporom kotrljanja u industriji. Sistem je dopunjen inovativnim rešenjima zasnovanim na preko 70 godina iskustva u električnim tegljačima. Naša rešenja vučnih prikolica su personalizovana u istoj meri koliko i skladišta naših klijenata.

Zajednički imenilac: Vi optimizujete svoj unutrašnji saobraćaj, štedite novac i povećavate bezbednost u radu. Zajedno razvijamo koncept koji savršeno odgovara zahtevima vašeg snabdevanja proizvodnje i ispunjava vaše zahteve najvišeg nivoa. Na zahtev, možemo da uključimo i automatizaciju pojedinih delova u procesu ili kompletnog transporta vučnim prikolicama. U potpunosti možete da se oslonite na rešenje koje je inovativno, prilagodljivo i isplativo.

 

Kontakt

Za dodatne informacije kontaktirajte naše konsultante.

+381 11 30 76 636

Upit za Efikasno snabdevanje sa vučnim vozilima

Popunite formu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.