Polovni viljuškari

Polovni viljuškari i skladišna oprema

Obezbeđen kvalitet

STILL direktna prodaja garantuje vam profesionalnu reparaciju i remont polovnih viljuškara, kao i skladišne opreme po cenama koje su znatno ispod cenovnog ranga za nove viljuškare. Takođe, sa našim polovnim viljuškarima dobićete STILL premium kvalitet poznat širom sveta. Više opcija finansiranja i vrsta servisnih usluga nudi vam dodatni benefit u pogledu fleksibilnosti i bezdednosti. 

Širom Evrope vas očekuje ogroman izbor od preko 25 000 polovnih viljuškara i raznovrsne skladišne opreme. Samo u Nemačkoj, dostupno je oko 1 000 viljuškara. I ono što je najbolje od svega: Naši premium viljuškari su odmah dostupni. Ako želite, već sutra će biti na putu ka vama.

Naša garancija kvaliteta: Svi raspoloživi polovni viljuškari, paletna vozila i skladišna oprema pažljivo su provereni od strane naših servisnih tehničara i reparirani STILL originalnim rezervnim delovima, a zatim razvrstani u odgovarajuće kategorije kroz jedinstveni sistem koji se primenjuje na teritoriji cele Evrope. Ovo vam omogućava na prvi pogled jasan uvid u stanje polovnih viljuškara i skladišne opreme u ponudi.

Prednosti za vas:

  • Vrhunski kvalitet 
  • Repariani viljuškari
  • Garancija kvaliteta
  • Dostupno odmah

Pronađite vaš viljuškar!

Naši konsultanti sa zadovoljstvom će odgovoriti na vaš zahtev.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.