Vaša karijera u STILL-u

Kao premium brend, STILL je kompletan dobavljač sistema i rešenja za unutrašnju logistiku: Pored širokog spektra vozila, STILL nudi inovativne usluge i rešenja za upravljaje tokovima robe koja se plasira na tržište širom sveta.

Zamislite da radite u ovoj važnoj, međunarodnoj kompaniji. Nudimo vam odgovornost i tražimo timske igrače koji su spremni da odgovore izazovima inovativne kompanije. Otkrijte mogućnosti za uspešnu karijeru u kompaniji STILL.


To smo mi u STILL-u

Naši zaposleni uživaju u slobodi sprovođenja svojih ideja i vizija u praksi, čime daju svoj doprinos u oblikovanju buduće tehnologije velikog međunarodnog brenda. Ovakav princip, u kombinaciji sa timskom razmenom mišljenja i kulturom otvorenosti i profesionalizma, podstiče lični razvoj svakog pojedinca zaposlenog u kompaniji STILL.

STILL brend

Potvrđen premium brend i pouzdan partner

STILL vam nudi prilagođena rešenja za unutrašnju logistiku širom sveta. STILL obezbeđuje inteligentno upravljanje opremom za skladištenje, softverom i uslugama. Možete nas naći, samo u Nemačkoj, u 14 objekata, na 37 lokacija za najam STILL vozila, uz podršku sa više od 800 servisnih inženjera - uvek u vašoj blizini. Širom sveta postoje 24 filijale i široka prodajna mreža na 246 lokacija u 48 zemalja. STILL je dobro pozicioniran, jak brend i poslodavac sa pasijom.


Vaš početak sa STILL-om

jpg

Postanite deo STILL tima

Naša snaga je naš zajednički trud. To nije moguće bez kompetentnosti i posvećenosti svih naših zaposlenih.

Nije važno koliko radnog iskustva imate - sa STILL-om ćete uskoro da prezmete odgovornost, možete da demonstrirate svoj učinak i pružiće vam se šansa za lični i profesionalni razvoj. Uz vaš individualni put u karijeri ponudiće vam se aktivni razvoj ljudskih potencijala koji će voditi iskusni lideri. Tako da možete slobodno da dostignete svoje ciljeve i date svoj maksimalni doprinos.

 

Kontaktirajte vašeg lokalnog zastupnika!

Naši stručni konsultanti sa zadovoljstvom će vam odgovoriti na sva pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.