Availability. Reliability. Speed.

Dostupnost. Pouzdanost. Brzina.

STILL servis

Search
Subject
Salutation*

Računajte na nas

Sve što radimo merimo zadovoljstvom naših klijenata. Kada je operativnost vaše intralogistike u pitanju, mi ne znamo za kompromise.

Dostupnost

Dostupnost

Vama posvećen STILL tim, kojeg čine regionalni menadžer i servisni tehničari je non stop dostupan - dok je zahvaljujući široko rasprostranjenoj servisnoj mreži uvek u vašoj blizini

Pouzdanost

Pouzdanost

Naša tehnička stručnost, visok kvalitet i dostupnost STILL originalnih delova, kao i naša međunarodna partnerstva sa dobavljačima rezervnih delova, garantuju besprekoran i uspešno obavljen servis, svaki put.

Brzina

Brzina

Odmah odgovaramo na svaki vaš zahtev. Naši standardizovani, digitalno vođeni i optimalno isplanirani procesi popravki i servisiranja - kroz web baziranu servisnu aplikaciju LogiMIND, kao i isporuka rezervnih delova preko noći, omogućavaju nam da svedemo zastoje u radu na apsolutni minimum.

Stručni saveti

Stručni saveti

Ništa ne prolazi mimo STILL servisnih tehničara. Zahvaljujući stručnoj obuci koja im omogućava da steknu kompletan uvid u vaš sistem, servisni tehničari mogu da identifikuju na koji način vaša flota i skladišni prostor mogu da budu unapređeni.


Naše usluge na prvi pogled

Niz servisnih usluga savršeno prilagođenih vašim aktivnostima i primenama - od popravki po pozivu, preko servisnih paketa, do Full Service servisnih ugovora.</p

Servisna podrška

Direktan kontakt ka našim stučnjacima.
+381 11 30 76 636

Ne možete da pronđete ono što tražite?

Naši specijalisti su vam uvek na raspolaganju da odgovore na sva vaša pitanja o portfoliju naših servisnih usluga.

Salutation*

Digitalne usluge

Kontinuirano razvijamo proizvode i rešenja i neumorno radimo na unapređenju naših digitalnih usluga. Hiljade naših klijenata već ima koristi od STILL fleet managementa-a, a "neXXt generation" će uskoro biti spremna za lansiranje. Budućnost je digitalizovana - ostanite sa nama.

STILL neXXt fleet

Ovaj visoko efikasan online alat vam omogućava da precizno identifikujete područja potencijalne optimizacije vaše flote i time povećate profitabilnost vašeg intralogističkog sistema .

STILL neXXt fleet →

STILL neXXt servisna dijagnostika

Pomoću STILL neXXt za dijagnostiku servisa, naši stručnjaci mogu da pristupe direktno podacima o vašoj mašini preko Bluetooth-a i tako izvrše dijagnostiku.

STILL neXXt servisni navigator

STILL neXXt servisni navigator je moćan alat koji servisnim tehničarima pruža sveobuhvatne funkcije pretraživanja koje čine da pronalaženje servisnih dokumenata bude zaista brzo i lako.

STILL neXXt servisna kooperativna dijagnostika

Za one servisne zahteve koji su posebno izazovni, kooperativna dijagnostika omogućava našim servisnim tehničarima da dobiju podršku stručnjaka iz odeljenja razvoja u realnom vremenu, štedeći tako vreme i troškove postojanja većeg broja stručnjaka na licu mesta.


Studije slučaja klijenata


STILL Servis – simply efficient

Kao i svaki STILL proizvod, i naša usluga servisa je takođe visoko isplativa za vas. Jednostavna za upotrebu, moćna, pouzdana, svestrana i jednostavna za umrežavanje sa digitalnim sistemima - naša rešenja koriste što je moguće manje vaših ekonomskih i ljudskih resursa. Upravo zato STILL rešenja mogu biti ključ vašeg uspeha. Jednostavno efikasni.

Test

97% stopa zadovoljstva korisnika

Mi želimo da budemo sigurni da je STILL servis od velike koristi za vas. Čvrsto verujemo da jedini način da steknemo vaše poverenje je da vas pažljivo slušamo, razumemo vaše zahteve i da ih apsolutno pouzdano ispunjavamo. Jedino vi možete da procenite da li smo to postigli ili nismo. Zbog toga svake godine tražimo povratne informacije od naših klijenata o tome koliko su zadovoljni našim servisnim uslugama i analiziramo rezultate da bismo videli kako možemo da ih unapredimo. Naša stopa zadovoljstva od 97% potvrđuje da radimo na dobar način i motiviše nas da nastavimo da razvijamo servisne usluge u partnerstvu sa vama.


Preuzimanja

  • STILL servis brošura (nemački jezik) PDF, 2 MB Download
  • STILL servis brošura (engleski jezik) PDF, 2 MB Download

Kontaktirajte nas

Naši stručnjaci su vam uvek na raspolaganju da odgovore na sva pitanja o našem portfoliju proizvoda i usluga koje nudimo.

Popunite formular

Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pozovite konsultanta

Vaše direktne linije do naših stručnjaka

Salutation*