Availability. Reliability. Speed.

Dostupnost. Pouzdanost. Brzina.

STILL servis

Pretraga
Predmet
Pozdrav*

Računajte na nas

Sve što radimo merimo zadovoljstvom naših klijenata. Kada je operativnost vaše intralogistike u pitanju, mi ne znamo za kompromise.

Dostupnost

Dostupnost

Vama posvećen STILL tim, kojeg čine regionalni menadžer i servisni tehničari je non stop dostupan - dok je zahvaljujući široko rasprostranjenoj servisnoj mreži uvek u vašoj blizini

Pouzdanost

Pouzdanost

Naša tehnička stručnost, visok kvalitet i dostupnost STILL originalnih delova, kao i naša međunarodna partnerstva sa dobavljačima rezervnih delova, garantuju besprekoran i uspešno obavljen servis, svaki put.

Brzina

Brzina

Odmah odgovaramo na svaki vaš zahtev. Naši standardizovani, digitalno vođeni i optimalno isplanirani procesi popravki i servisiranja - kroz web baziranu servisnu aplikaciju LogiMIND, kao i isporuka rezervnih delova preko noći, omogućavaju nam da svedemo zastoje u radu na apsolutni minimum.

Stručni saveti

Stručni saveti

Ništa ne prolazi mimo STILL servisnih tehničara. Zahvaljujući stručnoj obuci koja im omogućava da steknu kompletan uvid u vaš sistem, servisni tehničari mogu da identifikuju na koji način vaša flota i skladišni prostor mogu da budu unapređeni.


Naše usluge na prvi pogled

Niz servisnih usluga savršeno prilagođenih vašim aktivnostima i primenama - od popravki po pozivu, preko servisnih paketa, do Full Service servisnih ugovora.</p

Servisna podrška

Direktan kontakt ka našim stučnjacima.
+381 11 30 76 636

Ne možete da pronđete ono što tražite?

Naši specijalisti su vam uvek na raspolaganju da odgovore na sva vaša pitanja o portfoliju naših servisnih usluga.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitalne usluge

Kontinuirano razvijamo proizvode i rešenja i neumorno radimo na unapređenju naših digitalnih usluga. Hiljade naših klijenata već ima koristi od STILL fleet managementa-a, a "neXXt generation" će uskoro biti spremna za lansiranje. Budućnost je digitalizovana - ostanite sa nama.


Studije slučaja klijenata


Pouzdanost

Kao i svaki STILL proizvod, i naša usluga servisa je takođe visoko isplativa za vas. Jednostavna za upotrebu, moćna, pouzdana, svestrana i jednostavna za umrežavanje sa digitalnim sistemima - naša rešenja koriste što je moguće manje vaših ekonomskih i ljudskih resursa. Upravo zato STILL rešenja mogu biti ključ vašeg uspeha. Jednostavno efikasni.

Test

Vaše zadovoljstvo

Mi želimo da budemo sigurni da je STILL servis od velike koristi za vas. Čvrsto verujemo da jedini način da steknemo vaše poverenje je da vas pažljivo slušamo, razumemo vaše zahteve i da ih apsolutno pouzdano ispunjavamo. Jedino vi možete da procenite da li smo to postigli ili nismo. Zbog toga svake godine tražimo povratne informacije od naših klijenata o tome koliko su zadovoljni našim servisnim uslugama i analiziramo rezultate da bismo videli kako možemo da ih unapredimo. Naša stopa zadovoljstva od 97% potvrđuje da radimo na dobar način i motiviše nas da nastavimo da razvijamo servisne usluge u partnerstvu sa vama.


Preuzimanja

  • STILL servis brošura (engleski jezik) PDF, 2 MB Download

Kontaktirajte nas

Naši stručnjaci su vam uvek na raspolaganju da odgovore na sva pitanja o našem portfoliju proizvoda i usluga koje nudimo.

Popunite formular

Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pozovite konsultanta

Vaše direktne linije do naših stručnjaka

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.