Kompanija

STILL je u pokretu širom sveta

STILL širom sveta nudi prilagođena interna logistička rešenja i implementira pametnu interakciju viljuškara i opreme za skladišta, softvera, usluga i servisa. Ono što je osnivač firme Hans Still započeo 1920. godine sa puno kreativnosti, preduzetničkog duha i kvaliteta, brzo se razvilo u snažan brend koji je poznat širom sveta. Danas oko 9.000 kvalifikovanih zaposlenih iz oblasti istraživanja i razvoja, proizvodnje, prodaje i servisa učestvuje u ispunjavanju zahteva klijenata svuda u svetu.

STILL je deo koncerna KION Group, koja je po broju komada najveći proizvođač viljuškara i uređaja za opremanje skladišta u Evropi. Sa našim snažnim brendovima u okviru koncerna KION Group, STILL, Linde i Dematic, zajedno kreiramo budućnost i spadamo među najbolje u svojoj branši. Više od 41.000 zaposlenih u više od 100 zemalja su deo koncerna KION Group koji je aktivan širom sveta.

Naša kultura se zasniva na zajedničkim vrednostima koncerna KION Group: Integrity, Collaboration, Courage i Excellence.

png

O nama

Ono što je osnivač kompanije Hans Still pokrenuo 1920. godine sa velikom kreativnošću, preduzetničkim duhom i kvalitetom, razvilo se u vodećeg dobavljača za inteligentnu kontrolu unutrašnje logistike.

Danas, oko 9.000 kvalifikovanih radnika iz sektora za istraživanje i razvoj, proizvodnje, marketinga i sektora za pružanje usluga uključeno je u ispunjavanje potreba naših kupaca širom sveta. Ovo je omogućeno kroz naše STILL vrednosti, koje su temelj našeg delovanja: integritet, saradnja, hrabrost i izvrsnost.

Ključ uspeha kompanije su visoko efikasni proizvodi, koji se protežu od kompletnih rešenja za određene industrije, za velike i male operacije, pa sve do kompjuterizovanih logističkih programa za efikasno upravljanje skladištem i tokovima materijala.

png

STILL - Brend

Da li želite da saznate više o našoj filozofiji i našem brendu? Pogledajte našu knjigu:


Kontakt

STILL je internacionalna kompanija, te je uvek u blizini kada je potreban servis, kvalitet i brza primena visoko efikasnih sistema. Bilo da se radi o pravovremenoj nabavci rezervnih delova ili brzom otklanjanju kvarova - brze metode svakodnevno donose isplativost i dodatnu vrednost svim STILL klijentima. STILL je širom sveta na licu mesta, pronađite svoju kontakt osobu.

Adresa STILL RS lokacije

Lift Truck Co
Autoput za Novi Sad 100D
11080 Beograd

Telefon: +381 11 3076636
Fax: +381 11 3168385


Email kontakt

Marko Gemaljević

Email: info@still-ltc.rs

jpg

Contact Form

Please fill in the following fields (*obligatory fields).

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.