Kompanija

STILL je u pokretu širom sveta

Već duže vreme STILL je jedan od vodećih dobavljača viljuškara, platformi, traktora i najnovije opreme za sisteme unutrašnje logistike. Sa oko 9.000 zaposlenih, 4 proizvodna pogona, 14 filijala u Nemačkoj, 17 poslovnica u inostranstvu, i dilerskom mrežom koja se sastoji od 246 dilera širom sveta, STILL uspešno posluje na međunarodnom tržištu. Sa najvišim nivoom kvaliteta, pouzdanošću i inovativnim tehnologijama, STILL danas i u budućnosti ispunjava zahteve posla malih, srednjih i velikih kompanija.

png

O nama

Ono što je osnivač kompanije Hans Still pokrenuo 1920. godine sa velikom kreativnošću, preduzetničkim duhom i kvalitetom, razvilo se u vodećeg dobavljača za inteligentnu kontrolu unutrašnje logistike.

Danas, oko 9.000 kvalifikovanih radnika iz sektora za istraživanje i razvoj, proizvodnje, marketinga i sektora za pružanje usluga uključeno je u ispunjavanje potreba naših kupaca širom sveta. Ovo je omogućeno kroz naše STILL vrednosti, koje su temelj našeg delovanja: integritet, saradnja, hrabrost i izvrsnost.

Ključ uspeha kompanije su visoko efikasni proizvodi, koji se protežu od kompletnih rešenja za određene industrije, za velike i male operacije, pa sve do kompjuterizovanih logističkih programa za efikasno upravljanje skladištem i tokovima materijala.

png

STILL - Brend

Da li želite da saznate više o našoj filozofiji i našem brendu? Pogledajte našu knjigu:


Kontakt

STILL je internacionalna kompanija, te je uvek u blizini kada je potreban servis, kvalitet i brza primena visoko efikasnih sistema. Bilo da se radi o pravovremenoj nabavci rezervnih delova ili brzom otklanjanju kvarova - brze metode svakodnevno donose isplativost i dodatnu vrednost svim STILL klijentima. STILL je širom sveta na licu mesta, pronađite svoju kontakt osobu.

Adresa STILL RS lokacije

Lift Truck Co
Autoput za Novi Sad 100D
11080 Beograd

Telefon: +381 11 3076636
Fax: +381 11 3168385


Email kontakt

Marko Gemaljević

Email: info@still-ltc.rs

jpg

Contact Form

Please fill in the following fields (*obligatory fields).

Pozdrav*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lokacije