Lift Truck Co

Vaš STILL diler u Srbiji

STILL je jako dugo jedan od vodećih dobavljača viljuškara, skladišne opreme i najnovijih intralogističkih sistema. Sa oko 9000 zaposlenih, 4 proizvodna pogona, 14 filijala u Nemačkoj, 17 poslovnica u inostranstvu i dilerskom mrežom od 246 dilera širom sveta, STILL veoma uspešno posluje na međunarodnom tržištu. Uz najviši kvalitet, pouzdanost i inovativne tehnologije, STILL ispunjava zahteve malih, srednjih i velikih kompanija kako danas, tako i u budućnosti.

Kontaktirajte nas

Adresa STILL RS lokacije

Lift Truck Co
Autoput za Novi Sad 100D
11080 Beograd

Telefon: +381 11 3076636
Fax: +381 11 3168385


Email kontakt

Marko Gemaljević

Email: info@still-ltc.rs

Vaš STILL diler u Srbiji

Lift Truck Co predstavlja kompaniju čija je osnovna delatnost unapređenje efikasnosti i smanjivanje rizika u segmentu unutrašnje logistike. 1997. godine je osnovana kao kompanija Premit d.o.o. i započinje saradnju sa STILL GmbH što predstavlja okosnicu i fokus budućeg poslovanja.

2004. godine se transformiše u direktno predstavništvo STILL GmbH pod imenom Still Viljuškari d.o.o.

U julu 2009. godine, Still Viljuškari d.o.o. se vraćaju u vlasništvo osnivača a osniva se preduzeće Lift Truck Co koje preuzima celokupno poslovanje kompanije kao eksluzivni zastupnik za Srbiju, Republiku Srpsku i Crnu Goru.

Isporukom jedinstvenih rešenja kreiramo strateške prednosti povezivanjem kvalitetnih proizvoda i usluga vezanih za unutrašnju logistiku.

Kreiranjem novih generacija proizvoda i usluga u oblasti intralogistike redefinišemo privrednu granu obezbeđujući našim klijentima isporuku nadprosečnih vrednosti.

Naša korporativna strategija je fokusirana na sistemsku isporuku vrednosti integrisanjem aktivnosti iz lanca vrednosti uz korišćenje informaciono-komunikacionih tehnologija.

Company