Popravka

do rešenja bez "otvaranja"!

STILL je razvio jedan specijani dijagnostički sistem (uključujući uz to i tehniku dijagnostikovanja kvarova) pomoću kojeg je vreme provere kod traženja greške drastično smanjeno.

Bitna osnova za ovaj inovativni sistem je, i ostaje: veliko iskustvo naših servisnih inženjera i pri tom direktan tok informacija od fabričke službe sa našim servisnim tehničarima na terenu.Tu stoji poznati STILL-Know-how (znati kako),od čega u svakom slučaju, Vi profitirate.

Iskustvo je neotudjivo.

Iskusni servisni inženjeri izradjuju za svaku proizvodnu grupu naših viljuškara racionalni tok opravke, od pogonskih motora, preko portala za podizanje i električnih delova. Ova, sakupljena znanja se slivaju u specijalne, STILL fabričke knjige (priručnike) u kojima su izmedju ostalog sadržana i pravila za sigurnost i proveru.

STILL rezervni delovi

Pravi STILL je proizvod dugogodišnjeg iskustva i istraživanja. Stoga ne biste trebali da eksperimentišete prilikom izbora rezervnih delova već da se odlučite za original STILL rezervne delove. Naravno, tačnost i kvalitet STILL rezervnih delova se tako precizno proveravaju i testiraju, kao da će se iz njih praviti novi viljuškar. Ali ne samo to, STILL rezervni delovi imaju još mnogo drugih prednosti:

  • visok serijski kvalitet koji ostaje
  • stroga kontrola kvaliteta
  • visoka sigurnost funkcionisanja
  • sigurna garancija proizvoda
  • obimne garancije
  • uvek po najnovijem konstrukcionim standardima

I vi ste svesni da STILL rezervni delovi odgovaraju svim zakonskim propisima i sigurnosnim odrednicama.