Viljuškari i skladišna tehnologija - čvrsti i pouzdani

STILL Classic Line

Da li imate umerene zadatke slaganja i transporta u svom skladištu? Tražite pomoćnika koji jednostavno radi posao? Dobrodošli u STILL Classic Line seriju. Ovde ćete naći viljuškare i skladišnu tehniku baš onakve kakve ste zamišljali: robusne, pouzdane i spremne za akciju. Svaki proizvod Classic Line serije je 100% STILL: ergonomskog dizajna, jednostavan i bezbedan za rukovanje - ali bez dodataka koji vam nisu potrebni. Na ovaj način možemo da vam ponudimo cenu koja je više nego atraktivna - uključujući STILL kvalitet i uslugu na koju ste navikli. I najbolje od svega: ne morate dugo da čekate na ove modele. Dostupni su u kratkom roku i mogu se naručiti i putem interneta. To je pametno!

Pravo do cilja. 

Vaše poslovanje je ponekad dovoljno složeno - u skladištu želite da bude jasno i jednostavno. Classic Line je upravo za to dizajniran. Opremljeni STILL kvalitetom, ali standardizovanim karakteristikama, ovi modeli pouzdano rade svoj posao. Intuitivni su za rukovanje i laki za održavanje. Idealan za povremeni rad ili rad u jednoj smeni.

Ne čekaj. Samo počni!

Vreme je novac. Sa Classic Line-om uživate u neprocenjivoj prednosti kratkih rokova isporuke: Uopšteno, vaš novi viljuškar ili oprema za skladište biće sa vama brzo i možete odmah da počnete sa radom. Još jedna prednost je manja složenost: kratke instrukcije su sve što vam je potrebno - i spremni ste da krenete.

Servis bez kompromisa. 

Proizvodi Classic Line serije su jednostavni i moderni jer je servis koji stoji iza njih sveobuhvatan. Kad god vam zatreba serviser, rezervni deo ili samo dobar savet: opsežna STILL servisna mreža vam je u potpunosti na raspolaganju i ima tehničara u vašoj blizini. Takođe će vas rado posavetovati o svim aspektima vaše intralogistike i uvek će biti tu za vas nakon vaše kupovine.


Downloads


Kontaktirajte nas

Popunite formular

Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pozovite konsultanta

Vaše direktne linije do naših stručnjaka

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.